Kontaktmannen har ordet

Hej, alla KFDK-domare. Hoppas att semestern har varit skön och att ni har vilat upp er efter en skön viloperiod. Tyvärr så verkar den perioden ha gjort att en del vill vila ytterligare. Nu så är det dags att ta sig själv i skjortkragen och komma igång med dömningen igen.

Det är väldigt lätt att lämna 4-5 matcher. Vill påminna er att det finns ett antal lediga matcher inför varje helg, denna helg så var det "bara" nio stycken men nu är de lösta. Tycker att en del av oss kanske bör komma igång och att man kan även ringa och ta återbud när man lämnar återbud det kan inte vara svårare det.

Efter att våren har fungerat på ett ganska bra sätt så ser jag farhågor inför hösten om vi inte tar det ansvar som vi har sagt att vi ska göra. Tycker att en del av oss inte gör det nu utan låter andra få slita ut sig. Jag vill att vi nu knyter näven och tar tag i det som vi ska göra och hjälper varandra.

Har varit ute och sett på några av er och tamifasen så blir man riktigt nöjd av att se hur ni dömer. Jag vet att det har gått bra både för herr Svahn och för Jr Kalle på era stegutbildningar, såg Kalle på Bråtenvallen efter sin kurs och det såg verkligen bra ut och du verkar att ha sugit upp erfarenheter därifrån. Ska åka till Karlstad nu för att se på våra killar som är där på Sverigecupen.

Lycka till nu där ute och tänk på att jag kommer att vara som fantomens skugga och vaka över er.