Anmäl er till domarcupen - nu!

Det är nu hög tid att anmäla sig till Domarcupen i Kristinehamn som avgörs 10 november. Anmälan ska göras snarast och den görs i gästboken här på hemsidan. Även ni som redan anmält er ska skriva i gästboken att ni hänger med. Klicka på "Läs mer..." för mer info.

Cupen spelas i den nya hallen i Kristinehamn där det finns konstgräs. De som ska med och spela samlas på OKQ8 i Ekeby klockan 10.30 på förmiddagen den 10 november. Samling i Kristinehamn, med kaffe och macka, är klockan 11.15. Vi tar samling 45 minuter före eftersom Thunberg ska med...
Ta med lämpliga skor att spela i, samt benskydd och ombyte. Klubben kommer att fixa ett matchställ från Rävåsen eller Woody's.

Anmäler er gör ni genom att skriva ert intresse i gästboken här på hemsidan. Ni kan givetvis hänga med till cupen utan att spela, det finns sysslor som coach, lagledare, massör och vattenbärare lediga!
OBS!!! Det ska framgå där om ni tänker följa med och äta på Mastmagasinet i Kristinehamn efter cupen, det kostar ca 150 kronor.

Ni som tror att ni redan har anmält er till cupen... har inte gjort det. Strul med Owéns mail har gjort att vi inte har någon riktig koll på vilka som anmält sig så skriv alltså i gästboken om ni ska med.

Vill ni se vår laguppställning? Klicka här för att se vilka som hittills har anmält sig till cupen.