Viktig information!

Nu börjar träningsmatcherna dra igång och Bengt Persson har redan lagt ut lediga matcher här på hemsidan.
Vi kör ett nytt system i år så det är mycket viktigt att du går in och läser denna text!

För att se vilka träningsmatcher som finns tillgängliga klickar du på "Lediga matcher" i menyn till höger. Då får du upp en lång lista med matcher. Klicka på den match du är intresserad av så ser du om det saknas huvuddomare eller assisterande, det ser du under rubriken "Evenemangsbeskrivning".
Vill du döma just den matchen klickar du enkelt i rutan efter texten "Jag vill döma denna match" och klickar sedan på knappen registrera.
Bengt Persson får då ett meddelande om att just du vill ha matchen och kan därefter föra upp ditt namn på matchen. Det är därför viktigt att du tittar in på den aktuella matchen med jämna mellanrum för att se om du har fått den eller inte.

För att kunna skriva upp dig på en match måste du vara inloggad. Loggar in gör du genom att klicka på länken "Logga in" högst upp på sidan. Har du inget användarnamn och lösenord så går det bra att göra en nyregistrering.

OBS!!! Alla ni som har registrerat er på sidan tidigare kan använda ert lösenord. ANVÄNDARNAMNET ÄR DOCK ÄNDRAT! Samtliga domare har nu användarnamn enligt följande princip:
Lasse Alexandersson har lalexandersson.
Johan Owén har jowen.
Henrik Söderqvist har hsöderqvist.
Första bokstaven i förnamnet och sedan efternamnet, alltså. Detta är gjort för att Bengt Persson ska veta vem som har registrerat sig för en match.

I menyn till vänster på sidan kan du se de fem matcher som spelas närmast i tid.