Årsmötet: Jack blev årets ledare

Jack Andersson, Rävåsens IK, fick under KFDK:s årsmöte i lördags ta emot priset som Årets ledare 2007. Till Årets domare utsågs Andreas Svahn och priset till Årets ungdomsdomare gick till Jesper Bröms. Roland Carlsons minnespris tilldelades Eje Karlsson.
Styrelsen förändrades bara på en position jämfört med tidigare.

Årsmötet ägde rum på Strandbadet under lördagskvällen och samlade många medlemmar. Ett 30-tal dök upp och fanns med på mötet och de stannade även för att äta en bit mat efteråt. De flesta var även med när det efter maten arrangerades en femkamp i badet. Tävlingen vanns av laget Bomben som på ett imponerande sätt säkrade segern i den avgörande klädsimslagkappen. Laget bestod av de rutinerade herrarna Bengt Persson, Thomas "Bovall" Karlsson, Eje Karlsson, Tomas Lantto och Johan Holm.

Styrelsens val av Jack Andersson som pristagare var självklart. Jack jobbar alltid mycket professionellt i sin förening och bemöter domarna på ett föredömligt sätt, både före och efter matcherna. Han ringer och stämmer av med domarna före Rävåsens matcher, ser till att de får det de behöver när de kommer på plats och tackar ALLTID för matchen, oavsett hur det har gått. Jack Andersson är en eldsjäl i ordets rätt bemärkelse.

Jesper Bröms är en ung domare som är mycket omtyckt bland lagen. Hans engagemang och förberedelser har inneburit att många lag ringer och ber att få ta del av hans tjänster. Jesper är en ambitiös domare som klubben hoppas mycket på.

Andreas Svahn fick priset som Årets domare sedan han under 2007 säkrat en plats i division 1 och därmed blivit elitdomare. Han dömde fyra provmatcher under året och kommer 2008 att vara ordinarie i ettan.

Kontaktmannen Bengt Persson delade ut Roland Carlsons minnespris för 2007. Priset tilldelas alltid en person som på ett bra sätt ställt upp för klubben och Ejes engagemang, inte minst för unga domare, prisades av kontaktmannen.

Johan Owén valdes om som ordförande och får därmed svinga klubban även 2008. Omval blev det även på kassör Johan Holm, vice ordförande Fredrik Carlsson samt kontaktman Bengt Persson. Ny i styrelsen blir Eje Karlsson som ersätter Lasse Alexandersson som suppleant. Andreas Svahn (sekreterare) och Andreas Persson (klubbmästare) hade varsitt år kvar på sina positioner.